Friday, April 19, 2013

Κόντρα Γ. Στουρνάρα - Αλ. Τσίπρα στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις


EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων χαρακτήρισε εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ. 

Για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσοντας σχετική ερώτησή του στη Βουλή.
Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ. Νομίζετε ότι έχετε ασυλία εσείς και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, παρατήρησε και προανήγγειλε πως δεν θα υπάρξει αναστολή, αλλά ακύρωση της ασυλίας αυτής.
Προηγουμένως, και με αφορμή την προσωπική επίθεση σε βάρος του από τον κ. Τσίπρα (σ.σ. ότι θα μπορούσε να ήταν εκπρόσωπος της τρόκας) ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε ότι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα αδιέξοδά του. 
Τη μία μιλάτε για αναστολή, την άλλη για ακύρωση, σας εγκάλεσαν στην τάξη, λέτε ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς μνημόνια, αλλά αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη, τόνισε ο κ. Στουρνάρας.
«Δεν φθάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», επανήλθε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τον υπουργό να έχει «λιγότερο θράσσος», «όταν έρχεστε στο κοινοβούλιο και μας λέτε ότι όταν ζητάμε ένα εναλλακτικό σχέδιο, απευθυνόμαστε σε κατώτερα ένστικτα».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον υπουργό για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. «Γιατί δεν μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στα πρακτικά του ΤΑΙΠΕΔ; ... Έχετε δει κράτος που δεν έχει δημόσια περιουσία», ρώτησε και υποστήριξε ότι η αποτίμηση που έχει γίνει, είναι στο 2% του χρέους .
Παίζετε με τις λέξεις επειδή δεν έχετε αντικείμενο πολιτικής, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στα πυρά του κ. Στουρνάρα και τον κατηγόρησε ότι δίπλα στο μνημόνιο βάζει μόνο τις λέξεις εφαρμογή και υπακοή.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.