Monday, April 22, 2013

«Κροκοδειλάκιας» γαλλικής καταγωγής στην Αυστραλία

Ένας Γάλλος κατάφερε να ξεφύγει, με μόλις επιφανειακές πληγές, από τα δόντια ενός κροκοδείλου μήκους δύο μέτρων, ο οποίος επιτέθηκε στον άνδρα και τον άρπαξε από το κεφάλι και του ώμους, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας.
 
Ο Γιόαν Γκαλεγιάν, 29 ετών, έδωσε μάχη για τη ζωή του όταν ο κροκόδειλος του επιτέθηκε όχι μία αλλά δύο φορές, στην περιοχή Γκοβ.
Η ιδιοκτήτρια αλιευτικών σκαφών, Λίσα Χίθκόουτ, δήλωσε στα τηλεοπτικά μέσα ότι «το δύο μέτρων ερπετό άρπαξε τον άνδρα από το κεφάλι και στη συνέχεια άρχισε να περιστρέφεται μες στο νερό. Ο άνδρας άρχισε να χτυπά με γροθιές τον κροκόδειλο, ο οποίος αναγκάστηκε να τον αφήσει. Λίγες στιγμές αργότερα του επιτέθηκε και πάλι αλλά ο Γκαλεγιάν κατάφερε να τοποθετήσει τα χέρια του κάτω από τα μπροστινά πόδια του ερπετού και να το ωθήσει μακριά». Ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει της επίθεσης του δίμετρου ερπετού φέροντας μόλις επιφανειακές πληγές στο κρανίο και τους ώμους του. 
news.pathfinder.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.