Sunday, April 28, 2013

«Αυτά δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα»

«Ο ανασχηματισμός αφήνει παγερά αδιάφορο τον κόσμο και αφορά μόνο τις ισορροπίες στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης, στο περιθώριο ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμαριά.


 
Σχετικά με το πολυνομοσχέδιο, που συζητείται σήμερα στη Βουλή τόνισε ότι «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπη με ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο υλοποιεί αυτή τη γνωστή, εδώ και τρία χρόνια, πολιτική του Μνημονίου» και πρόσθεσε: « Το πολυνομοσχέδιο αυτό περιέχει μια σειρά μέτρα τα οποία θα αποδειχθούν καταστροφικά τόσο για τον δημόσιο τομέα, μιας και αποτελούν την αρχή της υλοποίησης της δέσμευσης για 150.000 μειώσεις θέσεων εργασίας στο δημόσιο.
 
Ταυτόχρονα, ουσιαστικά, μετονομάζει το «χαράτσι» σε ενιαίο φόρτο για τα ακίνητα, όταν ήταν ήδη γνωστό ότι αυτό θα ήταν ένας έκτακτος φόρος. Συνιστά, δηλαδή, αυτή η πρακτική άλλη μια κοροϊδία του ελληνικού λαού, ενώ οι προβλεπόμενες ρυθμίσεις οφειλών προς τις Τράπεζες και την Εφορία ουσιαστικά αφήνουν απ΄ έξω αυτούς που πραγματικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
 
Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα. Διότι πια έχουμε καταλάβει, έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι, ότι η λογική αυτού του προγράμματος, που εφαρμόζεται σχεδόν τρία χρόνια τώρα στη χώρα μας, δημιουργεί την ανάγκη για νέα μέτρα, μια και η ταχύτατη ύφεση, η οποία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, οδηγεί σε αποκλίσεις από τους στόχους. Άρα δημιουργεί συνεχώς νέες «μαύρες» τρύπες».
ant1online.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.