Wednesday, May 8, 2013

Στην Ελλάδα θα παραθερίσει φέτος το 70% των Σέρβων τουριστών

Το 70% των Σέρβων τουριστών που θα κάνουν διακοπές φέτος στο εξωτερικό επέλεξαν την Ελλάδα ως προορισμό τους, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στον ιστότοπο Vesti Online, σύμφωνα με τον διευθυντή της YUTA Αλεξάνταρ Σένιτσιτς, η πλειοψηφία των Σέρβων τουριστών επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, το Μαυροβούνιο και η Κροατία.

Εξάλλου, όπως αναφέρει σε άρθρο της η σερβική εφημερίδα "Ντάνας" (Danas), αύξηση κατά 20% καταγράφει - μέχρι στιγμής - η πώληση των τουριστικών πακέτων στη Σερβία για το φετινό καλοκαίρι. 
Μάλιστα, σε πολλά τουριστικά γραφεία έχουν εξαντληθεί τα φτηνά τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης (Μάιο και Ιούνιο), ενώ σε άλλα πρακτορεία έχουν μείνει ελάχιστα τουριστικά πακέτα για τους ελληνικούς προορισμούς και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.