Tuesday, May 14, 2013

Ι. Διώτης: Υπήρχε και τρίτο στικάκι με τη «λίστα Λαγκάρντ»

Κατάθεση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Τι είπε για το "στικάκι εργασίας", που περιείχε τη λίστα


Για τρίτη φορά κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη,  στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Διώτης παραδέχτηκε ότι υπήρχε και τρίτο στικάκι με τη "λίστα Λαγκάρντ", όπως είχε διαπιστώσει η πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε στο λάπτοπ του κ. Διώτη. Όπως φέρεται να είπε ο κ. Διώτης, το είχε για να κάνει εκτυπώσεις.
Το χαρακτήρισε μάλιστα "στικάκι εργασίας" το οποίο στις 16/1/12 το έβαλε στον υπολογιστή του, το άνοιξε και είδε ότι ήταν αυτό και τότε το κατέστρεψε.
Επίσης, τα 7 μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή αποφάσισαν να απαντήσει γραπτώς στις ερωτήσεις τους ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί, που εμπλέκεται στον επίμαχο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων.
Παράλληλα, απέρριψαν πρόταση που έκανε αρχικά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζης και υποστήριξαν και οι υπόλοιποι βουλευτές της αντιπολίτευσης, να σταλεί διακομματική αντιπροσωπεία στο Ισραήλ ώστε να τον εξετάσει από κοντά.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
ΠΗΓΗ news247.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.