Friday, May 17, 2013

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια


Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια. Πιέζουν οι Περιφέρειες όλης της χώρας το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η γραφειοκρατία πλήττει πολλές Περιφέρειες και καθυστερούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια.
psekasmoi kounoupia
Εν μέσω «γκρίνιας» των κατοίκων αλλά και κριτικής από την αντιπολίτευση οι Περιφέρειες ολοκληρώνουν τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ξεκινήσουν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα που έχει ξεκινήσει τους δοκιμαστικούς ψεκασμούς σε Βιστωνίδα, Χρυσούπολη και Έβρο. Παράλληλα τόνισε πως η δημοπρασία θα είναι για δύο χρόνια, ενώ η «συγκεκριμένη πρακτική θα ακολουθεί και με τη νέα θητεία, για τα επόμενα πέντε έτη».
Φέτος παρουσιάζεται πιο έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών από τις προηγούμενες χρονιές, όπως προκύπτει τόσο στην Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και σε άλλες Περιφέρειες όπως αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας που, όμως, αντιμετωπίζει το αντίστοιχο γραφειοκρατικό πρόβλημα με το διαγωνισμό και καθυστερεί να ξεκινήσει τους ψεκασμούς.
Όπως αναφέρουν παράγοντες της ΑΜΘ, η Περιφέρεια βρίσκεται πιο μπροστά από κάθε άλλη περιοχή αφού έχει προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό από το Δεκέμβριο, η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου βρίσκεται για προσυμβατικό έλεγχο και απομένει η τελική έγκριση, που αναμένεται εντός των ημερών. Για το λόγο αυτό Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης συνάντησαν στην Αθήνα τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.
XANTHIPRESS.GR
ΠΗΓΗ livester.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.