Monday, May 13, 2013

"Η Καγκελάριος δεν έχει τίποτα να κρύψει"


Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ
Απέρριψε τον ισχυρισμό ότι η Άγγελα Μέρκελ έχει αποκρύψει πτυχές από την ζωή της στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.
«Η καγκελάριος έχει τα προηγούμενα χρόνια κατ' επανάληψη εκφραστεί, τόσο σε βιβλία όσο και σε συνεντεύξεις, σχετικά με την ζωή της στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας. 


Απαντούσε και απαντά πάντα ανοιχτά και με βάση τις ειλικρινείς αναμνήσεις της», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ, απαντώντας σε δημοσιεύματα του περιοδικού Focus και της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με τα οποία η κυρία Μέρκελ είχε ενεργότερη συμμετοχή σε οργανώσεις του καθεστώτος από ό,τι ήταν γνωστό μέχρι πρότινος.

Αφορμή για τα δημοσιεύματα στάθηκε η κυκλοφορία βιβλίου των δημοσιογράφων Γκίντερ Λάχμαν από την Die Welt και Ραλφ Γκέοργκ Ρόιτ από την Bild, στο οποίο περιγράφεται ότι η Καγκελάριος υπήρξε γραμματέας προπαγάνδας της νεολαίας στην Ακαδημία Φυσικών Επιστημών του Βερολίνου. ​

Πηγή : ΑΜΠΕ, lay-out.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.