Friday, July 26, 2013

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ EUROGROUP WORKING GROUP

Στην έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης για την Ελλάδα, προχώρησε σήμερα το Eurogroup Working Group, μετά από νέα τηλεδιάσκεψη. Η δόση θα εκταμιευθεί μετά την επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών-μελών της ευρωζώνης, την Δευτέρα.

Reuters: Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα
«Η έγκριση έχει δοθεί, οι διαδικασίες στα εθνικά κοινοβούλια θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα το μεσημέρι» δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.
Οι υφυπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης πραγματοποίησαν σήμερα νέα τηλεδιάσκεψη, ώστε να ανοίξουν τον δρόμο για την αποδέσμευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα ύψους 5,8 δισ. ευρώ από την ευρωζώνη, τις κεντρικές τράπεζες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η ελληνική βουλή ψήφισε τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών και τροπολογία για την διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, με την χώρα να εκπληρώνει πλέον και τα 22 προαπαιτούμενα που είχε θέσει η τρόικα των δανειστών.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.