Monday, September 26, 2016

Ο ορισμός του ψέματος και της εξαπάτησης

Καταγγελία της Δημοτικής Σύμβουλου Σιντικής, κας Όλγας Φυταγκουρίδου (έγγραφα). 
Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται πίσω από τις πλάτες των δημοτών του Δήμου Σιντικής και αποβαίνουν σε βάρος τους, αλλά δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας διότι «κάποιοι» φροντίζουν – με επιτυχία – γι’ αυτό…. Ευτυχώς, η περίπτωση που θα καταθέσω σήμερα δεν ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία. Έρχεται στο φως και καταδεικνύει πως μερικά πράγματα ξεπερνούν και την πιο ζωηρή φαντασία…. Νοέμβριος 2015: το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής με ψήφους 9 έναντι 8 (!) αποφασίζει 47% αύξηση στα δημοτικά τέλη…. Αυτό σημαίνει, αν συνυπολογίσουμε την αύξηση της προηγούμενης χρονιάς, πως στη διετία της σημερινής δημοτικής αρχής τα δημοτικά τέλη του Δήμου μας αυξήθηκαν κατά 62% ή απλά για τα σπίτια πληρώναμε στο παρελθόν 1,10 ευρώ το τετραγωνικό και τώρα πληρώνουμε 1,78!!!!!! και για τα καταστήματα πληρώναμε 2,20 ευρώ και τώρα πληρώνουμε 3,56!!!!
Γιατί έγινε όλο αυτό; Μας είπαν για καλύτερες υπηρεσίες.. Αμ δε!! Φαίνεται πως ο Δήμαρχος είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του.
Μάρτιος 2016
Ο ίδιος ο Φώτης Δομουχτσίδης ζητά από τη ΔΕΗ να μεταφερθεί ο λογαριασμός ρεύματος των Λουτρών Σιδηροκάστρου (σημερινή ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ) στον πολλαπλό λογαριασμό του Δήμου Σιντικής!!!! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως από τα χρήματα που πληρώνουμε όλοι μας – μέσω των λογαριασμών του ρεύματος σε δημοτικά τέλη- που είδαμε πόσο αυξήθηκαν - αντί να πάνε για υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας πήγαν για να πληρώσουν το ρεύμα των Λουτρών… Η λυπητερή; Περίπου 130. 000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες!!! Και το πάρτι θα συνεχίζονταν αν κάποιοι δεν το έπαιρναν χαμπάρι…. Και ω! του θαύματος: ρωτώντας το Δήμαρχο πώς πληρώθηκε το ρεύμα των Λουτρών από το Δήμο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και να βροντοφωνάζει πως η ΔΕΗ αυθαίρετα προέβη σ’ αυτήν την κίνηση. Όμως δεν είναι έτσι. Δυστυχώς – για όλους μας – ο Δήμαρχος έδωσε εντολή για κάτι απαράδεκτο, για κάτι ολέθριο, για κάτι παράνομο. Έτσι ο Δήμος μας εμφανίζει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο έλλειμμα στο ταμείο του κι αυτό προσπαθούν να το καλύψουν με παράνομες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!! Και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών να πανηγυρίζουν για το μεγάλο βάρος που έφυγε από τα Λουτρά για να καταλήξει στις πλάτες των Σιντίων…. Αυτός είναι δυστυχώς, όχι απλά ο ορισμός μια ς παράτυπης ενέργειας αλλά η επιτομή του σκανδάλου…
Η αλήθεια έχει διάρκεια, ενώ το ψέμα όχι. Μόνο που και η αλήθεια θέλει αποδείξεις! Αναφέρομαι στην ανάρτησή μου της 17ης Σεπτεμβρίου. Ιδού, λοιπόν!!Από τη μια μεριά το έγγραφο του Δημάρχου Σιντικής με το όποιο παρακαλεί για τη μεταφορά του ρεύματος των Λουτρών Σιδηροκάστρου στο Δήμο και από την άλλη η διαβεβαίωσή του ότι αυτό το έκανε η ΔΕΗ αυθαίρετα, από μόνη της και, μάλιστα, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή ενώπιον όλων των δημοτών!!!!!Ο ορισμός του ψέματος και της εξαπάτησης;;;;







Όλγα Π. Φυταγκουρίδου
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Σιντικής

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.