Friday, September 2, 2016

Νέο video από την Ζωή. Τώρα θα μιλήσουμε νομικά. Προαναγγέλλει κάτι μεγάλο.

Σε νέο video, με μια νέα κοπέλα να επιτίθεται στην παρανομία των Κυβερνώντων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε Συνέντευξη Τύπου για τις Γερμανικές Οφειλές, τις υποθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, του ΔΝΤ, του Χρέους και της Siemens και προαναγγέλλει μία μεγάλη πρωτοβουλία.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ https://youtu.be/5vCNm5sdus8

Μετά το γνωστό video-κάλεσμα με τη Ζωή στην ταράτσα των γραφείων της Πλεύσης Ελευθερίας, νέο video, (https://www.youtube.com/watch?v=rL5u5jIG8xQ) γυρισμένο και πάλι από κινητό, εμφανίζει ένα νέο κορίτσι, μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και της Πρωτοβουλίας “ΟΧΙ στα Ναι τους”, να μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου αυτή τη φορά για τις υποθέσεις στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον και να παραθέτει τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. «Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει ειρωνικά κάθε φορά, με αναφορά στις επανειλημμένες δηλώσεις Κυβερνητικών και Κοινοβουλευτικών που ξεπουλούν καθημερινά το δημόσιο συμφέρον με τη δικαιολογία ότι η διεκδίκηση είναι νομικισμός ή “νομικό θέμα” και όχι πολιτικό.
Το βίντεο κλείνει μόνο με τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να προαναγγέλλει κάτι “μεγάλο”.
Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3 μ.μ. στo Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Αίθουσα Εκδηλώσεων, Ακαδημίας 60, Αθήνα)
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως λέει στο βίντεο, σκοπεύει να μιλήσει “Ως δικηγόρος, για πολιτική. Και ως πολιτικός για Δικαιοσύνη”

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.