Tuesday, June 13, 2017

ΣΟΣ ΣΚΥΛΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ... ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.... ΣΟΟΟΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ:

SOS!!!Σας ζητώ συγνωμη για τις εικόνες...το σκυλάκι χτυπήθηκε πολύ άσχημα από όχημα...τα πίσω πόδια του έχουν διαλυθεί και θα χρειαστεί επιγωντος χειρουργείο...απ ότι γνωρίζετε Δεν έχουμε χρήματα ούτε για τροφές ούτε για χειρουργεία...γι'αυτό λοιπόν σας παρακαλώ βοηθήστε με ότι έχετε ευχαριστήσει να μπορέσουμε να κάνουμε γρήγορα το σκυλάκι Καλά....βοηθήστε με κοινοποιήσεις! SOS!!!!!!!


ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Κ.ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 1200 ΕΥΡΩ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΗΜΑΣΤΕ 3-4 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΚΥΛΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ /ΓΙΑΤΡΟΥ...Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
IBAN-GR 800110238000023840098000
EΘΝΙΚΗ-P238/400980-00

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.