Sunday, June 18, 2017

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην υδροδότηση στο Σταυροδρόμι Σιντικής

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο αντλιοστάσιο ύδρευσης μετά από κλοπή χαλκού στις 16/6/17



Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε παρουσιαστεί στη γεώτρηση του οικισμού Σταυροδρόμι Κερκίνης και που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει για δυο περίπου μέρες χωρίς νερό ο οικισμός.
Theodoros Karatzikos
Μετά από συντονισμένες ενέργειες που έγιναν, από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κερκίνης κ. Θεόδωρο Καρατζίκο και τον πρώην Αντιδήμαρχο Κερκίνης κ. Στάθη Ζαπρίδη, προς τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ. Εμμανουήλ Εμμανουηλίδη, μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα το πρωί του Σαββάτου 17/6/17 στο Σταυροδρόμι υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Να σημειωθεί ότι η άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων πραγματοποιήθηκε σε μέρα αργίας.
Η διήμερη διακοπή της υδροδότησης στο Σταυροδρόμι Σιντικής και μάλιστα σε θερινή περίοδο με αυξημένες ανάγκες είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων του οικισμού, οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των οποίων είχαν φτάσει μέχρι την ηλεκτρονική εφημερίδα «Γραφίδα Σιντικής» καθώς είχαμε δεχτεί αρκετά τηλεφώνα από μονίμους κατοίκους του οικισμού που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση απευθύνοντας έκκληση ακόμα και στον αρθρογράφο της Γραφίδας Χρήστο Κατσαρό να παρέμβει, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα.
Στιγμιότυπα από τα συνέργεια της Δέη που βρέθηκαν στο Σταυροδρόμι Σιντικής για την αποκατάσταση της βλάβης, ώστε να ηλεκτροδοτηθεί κανονικά η γεώτρηση και να υδρευτεί και πάλι όλος ο οικισμός στο Σταυροδρόμι Σιντικής.





 Επισημάνσεις…
Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: xrhstos_katsaros@yahoo.gr
Ιστότοπος: Web node http://christos-a-katsaros74.webnode.gr/ 
Σελίδα Profile on Face book: Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Twitter: Christos A. Katsaros @Chris_Sintiki https://twitter.com/Chris_Sintiki

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ http://grafida-sintikis.blogspot.gr/




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.