Tuesday, July 25, 2017

Τα λόγια που «τρέμουν» οι Τούρκοι και δεν θέλουν να ακούγονται! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας με μια μεγάλη στρατιωτική παρέλαση παρουσία του Μουσταφά Ακιντζί γιορτάζουν οι Τούρκοι την συμπλήρωση 43 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο. Σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο Μουσταφά Ακιντζί αναφέρθηκε στο όραμα των Τουρκοκυπρίων που είναι να γίνουν «ένας από τους ίσους εταίρους», και έκανε λόγο για λύση που θα ενώσει την Κύπρο σε δύο ίσως συνιστώσες πολιτείες.

Το ελεύθερο ελληνικό κράτος να μετατραπεί δηλαδή σε εξαρτημένη κοινότητα!

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων έκανε αναφορά και στην περίοδο του 1974, και επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα λέγοντας ότι τότε η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή πλευρά «δεν είχαν την πολυτέλεια να τηρήσουν σιωπηλή στάση απέναντι στις εξελίξεις».

Άλλωστε η απόβαση του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974, είχε χαρακτηριστεί ως «ειρηνική παρέμβαση».



Σαραντατρία χρόνια μετά, το καθεστώς παραμένει ως έχει, με χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες στα κατεχόμενα και δεκαετίες διαπραγματεύσεων να στοχεύουν, ως επί το πλείστον, στην υποδούλωση του Ελληνισμού στο νότιο ελεύθερο κομμάτι.

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ης Ιουλίου 1974, με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις. Συμμετείχαν συνολικά γύρω στους 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστράτηγου Νουρετίν Ερσίν.

Ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο με τον «Αττίλα 2», όπου στο πλαίσιο του «Η Κύπρος κείται μακριάν» του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, το 37% του κυπριακού εδάφους πέρασε υπό τουρκική κατοχή.

Ο «φάκελος» της Κύπρου ακόμα να ανοίξει από τότε, καθώς μέσα σε αυτόν βρίσκονται προφανώς στοιχεία που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην ελλαδική πολιτική σκηνή.

Οι πολιτικοί, οι οποίοι αναμείχθηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες ήρως, τους οποίους παρουσιάζει τόσο τέλεια το «μοιρολόι«» της μάνας του Γρηγόρη Αυξεντίου, ο οποίος πολέμησε έναν άλλον εχθρό του Ελληνισμού, τους Άγγλους!

Ένα μοιρολόι μήνυμα προς όλους πως οι Έλληνες πρέπει να αγωνίζονται μέχρι τέλους, έχοντας την ευχή της «Σπαρτιάτισσας»μάνας. Έτσι ο Ελληνισμός θα ανανήψει μέσα από τις στάχτες, όχι τις δικές του, αλλά του πλανήτη ολόκληρου!

Δείτε το βίντεο με τα λόγια που οι Τούρκοι τρέμουν και δεν θέλουν να ακούγονται, γιατί ξέρουν πως τα εδάφη δεν είναι δικά τους και εφόσον ο Ελληνισμός θυμηθεί τα πάντα, θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν!









Πηγή: el.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.