Thursday, August 3, 2017

Όλγα Φυταγκουρίδου: Προκαλώ τον δήμαρχο να κάνει τη μήνυση!

Πανικόβλητος ο Δήμαρχος Σιντικής, αντί πολιτικών επιχειρημάτων καταφεύγει σε απέλπιδες προσπάθειες τρομοκράτησης με σκοπό να μας φιμώσει. Οι πολιτικοί, όχι απλά "αρσενικού γένους" αλλά με πραγματικό ηθικό ανάστημα, σκέπτονται και λειτουργούν πολιτικά και θεσμικά στο δημοτικό συμβούλιο, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών, ως έχουν καθήκον. 
Οι "άλλοι" καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και "προσφέρουν" κάκιστες υπηρεσίες στους δημότες. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο κλήθηκα να ανασκευάσω την καθ' όλα πολιτική κριτική που άσκησα στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, όπως έχω καθήκον να πράξω, εξέπνευσε. 
Δεν αλλάζω τίποτε σ' αυτά που περιλαμβάνονται στην επίμαχη συνέντευξη. Στην οποία, άλλωστε κατέφυγα διότι πάμπολλες φορές ζήτησα από τη δημοτική αρχή ουσιαστική ενημέρωση για σειρά θεμάτων (γραπτά και προφορικά)και στη συντριπτική τους πλειοψηφία αγνοήθηκαν και δεν απαντήθηκαν. 
Προκαλώ, λοιπόν, να κάνει τη μήνυση. Άλλωστε, δήλωσε πανευτυχής γι' αυτό. Δεν πτοούμαστε και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί για την αλήθεια και το συμφέρον των δημοτών μας. Θέλει τόλμη η Αρετή .Η κατρακύλα είναι εύκολη. Δεν θα ακολουθήσουμε...

Όλγα Π. Φυταγκουρίδου
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Σιντικής

Διαβάστε σχετικά:

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Εξώδικο κατά Όλγας Φυταγκουρίδου από Φώτη Δομουχτσίδη (Vinteo)


Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Όλγα Φυταγκουρίδου: Εκτός ΕΣΠΑ το αποχετευτικό δίκτυο Σιδηροκάστρου


 Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.