Wednesday, August 30, 2017

Καννάς Θ. - Τσαμουρτζής Β. «Ενίσχυση (και) σε επιστημονικό επίπεδο!»

Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι με την επιστημονική τους κατάρτιση θέτουν τη λειτουργία της ομάδας σε τροχιά επαγγελματική.
Ο Δρ. Θεόδωρος Μ. Καννάς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Προπονητική Αθλημάτων του ΑΠΘ.  Το 2012 ολοκλήρωσε  το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στην Κινησιολογία. Έχει παρουσιάσει τις εργασίες του σε εθνικά και διεθνή συνέδρια , ενώ είναι συγγραφέας πρωτότυπων ερευνητικών εργασιών που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.   
Η προπονητική του διαδρομή είναι πλούσια ξεκινώντας από το 2001 σε ακαδημίες του στίβου και του ποδοσφαίρου. Στην καλαθοσφαίριση, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου πανηγυρίζει δύο ανόδους με Σερραϊκές ομάδες: την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 με τους Ικάρους Σερρών στην Α2 εθνική κατηγορία και το 2013- 2014 με τον Ορφέα Ν. Σκοπού στη Γ’ εθνική. Την επόμενη χρονιά (2014- 2015) εργάζεται στο ιστορικό ποδοσφαιρικού τμήμα του Πανσερραϊκού, με το οποίο κατακτά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και πανηγυρίζει την άνοδο του στην Β’ εθνική.
Ο Δρ. Καννάς, σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής, ασχολείται με την αξιολόγηση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης σε επαγγελματίες και μη αθλητές. Επίσης, πάνω από 15 χρόνια ασχολείται με την προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες. Στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όχι μόνο στα 3 αγωνιστικά τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό), αλλά και στις ακαδημίες (Lions Basketball Academy) για παιδιά από 10 ετών και μεγαλύτερα.
Ο Ευάγγελος Τσαμουρτζής, γεννημένος στη Νιγρίτα Σερρών το 1957, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του ΔΠΘ στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με γνωστικό αντικείμενο «Καλαθοσφαίριση με έμφαση στις νέες τεχνολογίες» που ανήκει στον Τομέα της Προπονητικής. Μετά τη λήψη του πτυχίου του (1980, Θεσσαλονίκη) έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολή Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου της Κολωνίας και αποφοίτησε με βαθμό «Άριστα» στην ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης. Από τότε ο κ. Τσαμουρτζής πραγματοποίησε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και επιστημονικό  έργο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα, έως και σήμερα, είναι «Καλαθοσφαίριση», «Νέες τεχνολογίες στην προπονητική», «Ανάλυση και καταγραφή τεχνικοτακτικών στοιχείων στην Καλαθοσφαίριση».
Η προσφορά του στο Σερραϊκό μπάσκετ ήταν επίσης σημαντική. Στον ΑΟΣ αγωνίστηκε ως παίκτης (1979-1980) και εργάστηκε ως προπονητής (1990-1993), ωστόσο, διετέλεσε και προπονητής του Πανσερραϊκού για 4 χρόνια (1987-1990 και 1993-1994). Επί του παρόντος, πιστεύοντας στο όραμα της νέας διοίκησης του Τμήματος, προσφέρθηκε να συμβάλει στο έργο της με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη του για την ομάδα των «λιονταριών», ως επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα προγραμματισμού, ανάπτυξης και επιμόρφωσης.

Υποδεχόμαστε λοιπόν με χαρά και τιμή τους δύο διακεκριμένους επιστήμονες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

2 comments:

  1. DOWNLOAD $12,234 in 2 months GAMBLING App?

    Let me tell it straight.

    I don't care about sports. Never cared less.

    I tried everything from forex & stocks to internet marketing and affiliate networks.. I even made some money but then lost it all away when the stock market went south.

    I think I finally found it. Download Today!!

    ReplyDelete
  2. There is shocking news in the sports betting industry.

    It's been said that every bettor must watch this,

    Watch this now or quit placing bets on sports...

    Sports Cash System - Sports Betting ROBOT

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.