Monday, August 7, 2017

Νέοι Επιβάτες: Γοργόνες στη Στεριά – Καυτό τρίδυμο ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο στην παραλία [vid]

Οι γοργόνες βρίσκονται για διακοπές στους Νέους Επιβάτες με τον αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής, κ. Χρήστο Κατσαρό και προκαλούν καρδιόπαθειες.
Η ξανθιά γοργόνα ….και οι κολλητές της ανεβάζουν επικίνδυνα την αδρεναλίνη…
του ανδρικού πληθυσμού βολτάροντας ανέμελες και ηλιοκαμένες στην πλαζ. Η κάμερα εντόπισε τον αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής, κ. Χρήστο Κατσαρό με τρεις υπέροχες υπάρξεις, οι οποίες ασχολούνται με το μόντελινγκ, στο Frozen beach bar, στους Νέους Επιβάτες, να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Ο μεγάλος χαμός έγινε όταν περπάτησαν για λίγο στην παραλία, κάνοντας τα αρσενικά να αναστενάξουν… 
Ο Χρήστος Κατσαρός πλέον δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει καταφέρει με την πένα του και την γοητεία του να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Ο αγαπημένος αρθρογράφος λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές αποδράσεις δροσιάς στους Νέους Επιβάτες και συγκεκριμένα στον χώρο του Frozen beach bar, φόρεσε το μαγιό του και το καπελάκι του και πήγε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στους Νέους Επιβάτες, οπού και τον …τσάκωσε η κάμερα του ΑΝΤΕΝΑ την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017…
Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλανά, ο εκρηκτικός Χρήστος βρίσκεται στα καλύτερα του με το κορμί και το σεξαπίλ του να τρελαίνουν τον γυναικείο πληθυσμό!

Ο Χρήστος Κατσαρός με το καπέλο του άναψε φωτιές στους Νέους Επιβάτες την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017.

Γοργόνες βγήκαν στην στεριά στους Νέους Επιβάτες 6.8.2017 https://youtu.be/Kq9KfjRffMI


Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.