Monday, September 11, 2017

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Κερκίνης σε Αγιασμό σχολικών μονάδων για το νέο εκπαιδευτικό έτος

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Την Δεύτερα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερκίνης κ. Θεόδωρος Καρατζίκος παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο Δημοτικό σχολείο Κερκίνης στις 09:00 το πρωί.

Αγιασμός από το Νηπιαγωγείο της Κερκίνης

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Άγιας Τριάδος Κερκίνης, π. Βασίλειος Χρίτσκου και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Μοναστηρακίου  π. Δημήτριος Μιμίκος.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Τ.Κ. Κερκίνης επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο Κερκίνης, όπου τον αγιασμό τέλεσε ο π. Βασίλειος Χρίτσκου στις 09:30.
Ο κ. Καρατζίκος ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς λέγοντας:
«Από το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο της Κερκίνης, εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, στους δασκάλους καλή ευκολία για το έργο τους!!»
 
Αγιασμός από το δημοτικό σχολείο της Κερκίνης 


Αγιασμός από το δημοτικό σχολείο της Κερκίνης 
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδιάς, όπου τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν ο Ιερέας - Καθηγητής του Γυμνασίου Λιβαδιάς π. Νεκτάριος Ελευθεριάδης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λιβαδιάς π. Άγγελος Γανίτης στις 10:00.

Με τη διαβεβαίωση ότι η Τοπική Κοινότητα Κερκίνης θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, δύναμη, δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.
Μετά το τέλος του Αγιασμού στο Γυμνάσιο Λιβαδιάς Σιντικής Σερρών με τους Ιερείς μας, την Περιφερειακή Σύμβουλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, την Διευθύντρια του Γυμνασίου, τον Πρόεδρο Τ.Κ. Λιβαδιάς και τον Πρόεδρο Γονέων και Κηδεμόνων. 
Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: xrhstos_katsaros@yahoo.gr

Ιστότοπος: Web node http://christos-a-katsaros74.webnode.gr/   

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.