Tuesday, September 12, 2017

Κώστας Ζηκογιάννης: Δύσκολο πράγμα η αλήθεια

Το σκηνικό χρειαζόταν ελιές, η γωνία λήψης δεν βολευόταν με τις κανονικές για να χωρέσουν μαζί με την ακρόπολη, οπότε τοποθετήθηκαν και μερικές "φορητές" στα δεξιά του εμπνευσμένου τραπεζίτη... Το σόου στήθηκε, οι δεκάρικοι εκφωνήθηκαν προς κατανάλωση Ελλήνων και Γάλλων και για να τελειώνουν και να προχωρήσουν στο παρασύνθημα: το ξεπούλημα, την κλεψιά. Αναμένουμε το λογαριασμό. Αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην τον πληρώσουμε και για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα.

Μιλάω για μένα και όσους παλεύουν μαζί μου, όπως εμείς καταλαβαίνουμε και μπορούμε, πάντοτε όμως με όλο μας το είναι, αφήνοντας εδώ και καιρό την πάρτη μας και ελπίζοντας να το πράξουν και όσοι άλλοι πραγματικά αντιπαρατίθενται στην προδοσία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακούσω κάθε κριτική ή δεν θα ασκήσω εγώ τη δική μου, ειδικά όταν κάποιοι από εμάς υπέστησαν τόσο άδικο πόλεμο και το άδικο αποδεικνύεται πλέον πλήρως και με τρόπο απόλυτο: με ομολογία.
Πηγή FacebookKostas Zikogiannis 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.