Tuesday, September 12, 2017

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον Πρόεδρο της Mirum Hellas

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas κ. Vitaly Borisov. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επένδυση ύψους 408 εκ ευρώ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, η οποία εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων στις 4 Αυγούστου 2017.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Borisov δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχής για την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, η οποία με την συμπαράσταση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενέκρινε την επένδυσή μου προκειμένου να προχωρήσει με τη fast track διαδικασία.

Θεωρώ ότι η επόμενη δεκαετία είναι δεκαετία Κρήτης και δεκαετία Ελλάδας για επενδύσεις.

Ειδικότερα,  ως προς τον τομέα των  επενδύσεων, η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα φιλική και το οικονομικό κλίμα στη Ελλάδα αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα εύφορο. Το γεγονός ότι έγινα στρατηγικός επενδυτής με αυτή την κυβέρνηση τα λέει όλα.

Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου, ούτως ώστε το έργο μου να αντιστοιχεί στο ωραίο τοπίο της Κρήτης.


Αναμφίβολα θα προσκαλούσα και άλλους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα. Βίωσα κι εγώ, ως επιχειρηματίας την άνοδο και την κάθοδο της ελληνικής οικονομίας και πιστεύω πως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε στην Ελλάδα».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.