Sunday, November 12, 2017

«6σφαιρος»…με Double Score! - Απόλλων Δράμας – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 42-85

Απόλλων Δράμας – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 42-85

«6σφαιρος»…με Double Score!

Αήττητος και μόνος πρώτος παραμένει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι, αφού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πέτυχε την ισάριθμη νίκη του, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Δράμας και μάλιστα με double score!

Τα «λιοντάρια» από την πρώτη περίοδο πήραν κεφάλι στο σκορ (15-24) και, ουσιαστικά στο ημίχρονο είχαν ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα (24-48). Παρά του ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη, οι «κόκκινοι» έκαναν το καθήκον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς ένα βασικό της στέλεχος, τον Σάββα Παρχαρίδη, που εντός της εβδομάδας είχε ένα θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ενώ έδωσε και πάλι μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους εφήβους της, από τους οποίους ξεχώρισε ο Γρίψιος με 16 πόντους.

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκολιός δήλωσε τα εξής:
«Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής. Η σχετικά νεοσύστατη ομάδα του Απόλλωνα διατηρεί ένα κορμό παικτών νεαρής ηλικίας (παιδοεφήβων) πολλά υποσχόμενη που με την καθοδήγηση του coach Θεοδωρίδη πιστεύω στο εγγύς μέλλον θα έχει και τα αποτελέσματα. Στη δική μας ομάδα προσπαθήσαμε να τηρήσουμε το fair play δυναμικότητας, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους εφήβους: Καϊμακάμη Σωτήρη, Μπουναρτζή Γιώργο, Κοπίλη Ανέστη και Γρίψιο Χρήστο και τα παιδιά μας δικαίωσαν με την απόδοσή τους. Στο σημείο αυτό πιστεύω αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια που γίνεται από τους πιο «έμπειρους» παίκτες Ιακωβίδη Χρήστο, Τσανάκα Δημήτρη για την αγωνιστική ανάδειξη των «μικρών» μέσα από το παιχνίδι. Αφιερωμένη η νίκη στους δύο τραυματίες της ομάδας: Παρχαρίδη Σάββα και Αποστολίδη Αντώνη με τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.»
Δεκάλεπτα: 15-24, 24-48, 32-67, 42-85

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Καϊμακάμης 2, Ιακωβίδης 11, Γεωργιανός 10 (1), Τσανάκας (8 ασίστ), Πουναρτζής, Κοπίλης 4, Φραγκούλης 19 (1), Γρίψιος 16, Σταματόπουλος 8, Χατζηστεφάνου 15 (2).
MVP: Φραγκούλης Τάσος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.