Thursday, November 16, 2017

Δήλωση Μ. Τζελέπη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Μήνυμα του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, κ. Μιχάλη Τζελέπη, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι μία από τις φωτεινότερες στιγμές της πρόσφατης, ελληνικής ιστορίας. Δεν είναι απλά μία επέτειος αλλά σημείο ιστορικής αναφοράς του κοινού αγώνα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας για «Εθνική Κυριαρχία», «Αξιοπρέπεια», «Ελευθερία», «Δημοκρατία», «Οικονομική Αυτονομία» όπως επίσης και ένα διαχρονικό σύμβολο αντίστασης και αγώνα
Το κυρίαρχο σύνθημα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και απαιτεί με τη συνέργεια όλων των δυνάμεων της χώρας να πολεμήσουμε την φτώχεια, τους αποκλεισμούς, την οικονομική δυσπραγία, την πολιτισμική και κοινωνική κρίση  που καθηλώνουν την χώρα μας σε στασιμότητα.
Η σημερινή επέτειος στέλνει μήνυμα Δημοκρατίας και ενότητας προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: «όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε την Ελλάδα ένα κράτος σύγχρονο, αξιοκρατικό, ανεπτυγμένο με σαφές ευρωπαϊκό πρόσημο». Αυτή η θέση αξίζει στην Ελλάδα και αυτήν οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στην νέα γενιά.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.