Friday, November 17, 2017

Υπεγράφη η Σύμβαση για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών στον Δήμο Σιντικής

Ο Δήμος Σιντικής, σε συνέχεια του Διεθνή Ηλεκτρονικού Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού, υπέγραψε σήμερα την σύμβαση για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 346.647,83 ευρώ. Στόχος μας αποτελεί η ορθή και λειτουργική ανασχεδίαση των παιδικών χαρών, πληρώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, με απώτερο σκοπό κυρίως τη βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, όλων των ηλικιακών ομάδων.

Μέσω των απαραίτητων ενεργειών του Δήμου για την αναβάθμιση των υφιστάμενων παιδικών χαρών και την εναρμόνιση τους στα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, δημιουργούνται σύγχρονοι, λειτουργικοί και ασφαλείς χώροι που συμβάλλουν στην αύξηση επισκεψιμότητας, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Επίσης ο Δήμος εξασφάλισε επιπλέον 260.000,00 ευρώ ώστε να ξεκινήσει, εκ νέου και εντός του 2017, ο επόμενος Διεθνής διαγωνισμός για  την ολοκλήρωση της και της β΄φάσης νέων παιδικών χαρών στον Δήμο Σιντικής.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.