Tuesday, January 2, 2018

Στενωπός 1941: Xοροεσπερίδα «Ρετρό Σουαρέ, 1940ς»

Live Ρετρό ΣΟΥΑΡΕ 1940s - Ετήσιος χορός ΣΤΕΝΩΠΟΥ με ζωντανή ορχήστρα και πλούσιο μενού
Το Σωματείο «Στενωπός. Οχυρώσεις Μπέλες και Αγκίστρου» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει, να επικοινωνήσει και να διασκεδάσει στη συνεστίαση-χοροεσπερίδα  «Ρετρό Σουαρέ, 1940ς» που διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στα πλαίσια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικής πίτας του .  


«Δια μίαν εορταστική νύκτα της Παρασκευής, τη 12η Ιανουαρίου 2018, μετά τας 20:30, ενδυόμεθα ρετρό ενδυμασίας και διασκεδάζομεν τη συνοδεία ποικίλων εκλεκτών εδεσμάτων και ποτών, εις μίαν μουσικοχορευτικήν συνεστίασην, ομού μετά ζωντανής ορχήστρας ερμηνεύουσα ελαφρά ελληνική και ξένη μουσική της εποχής και μετά των κορυφαίων ρετρό χορευτών «
Jitterbugs SKG”, εκ Θεσσαλονίκης. »


Η διάθεση των προσκλήσεων θα γίνεται από τα μέλη μας αλλά και επιτόπου στο Kέντρο Διασκεδάσεως, συνολικού κόστους ανά άτομο 15 ευρώ , και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό εις το Kέντρο Διασκεδάσεως «Ξάγναντο» Κάτω Αμπέλα, Σιδηρόκαστρο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.