Sunday, March 18, 2018

Γιάννης Μαγκριώτης: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Το ΠΑΣΟΚ από ΒΟΛΙΚΟΣ βαρβαρος, γίνεται το βολικό συμπλήρωμα.
Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής είχε δυό πλευρές.
Η πρώτη, με την ομιλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και των δύο πρώην προέδρων και πρωθυπουργών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, κατέδειξε την κοινή στόχευσή τους και δημιούργησε θετικές εντυπώσεις.
Η δεύτερη, με τις ομιλίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέδειξε ότι το Κίνημα Αλλαγής με το 10% που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις, θα είναι ο μεγάλος τους στόχος για την επομένη των εκλογών.
Οι δύο εικόνες αποκαλύπτουν την θετική επιλογή της συμμαχίας των δυνάμεων του μεταρρυθμιστικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας.
Κοιτώντας όμως πιο βαθιά την πραγματικότητα εύκολα καταλαβαίνουμε ότι, τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, αντιλαμβάνονται την αδυναμία τους να προτείνουν ένα συνολικό σχέδιο για την χώρα και αναζητούν συμπλήρωμα για την κυβερνητική τους εξουσία.
Για το Κίνημα Αλλαγής τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί πρέπει και αυτό να διαμορφώσει την δική του πρόταση για την έξοδο από την κρίση, αλλά και να διεκδικήσει ισοτιμία στην διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων την επομένη των εκλογών.
Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν μια καλή ημέρα, η επόμενη;


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.