Saturday, March 3, 2018

«Καίει» τον ΠΑΟΚ συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου


«Τραυματίστηκε ο Γκαρθία»
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μη διαξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η οποία εκδικάζεται αυτή την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή της Super League. 


Ο διαιτητής Αρετόπουλος παρέδωσε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία αναφέρει ότι το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής δεν ξεκίνησε λόγω του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και είναι εις βάρος των «ασπρόμαυρων», καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι το ματς δεν έγινε ποτέ λόγω τραυματισμού αξιωματούχου (ο οποίος επιβεβαιώνεται από τον γιατρό του αγώνα), ενώ όπως αναφέρει ο Γκαρθία είχε κανονικά δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. 
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκπληξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που σαφώς δεν περίμεναν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή. Αμέσως ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, ή διακοπή της διαδικασίας έως την ερχόμενη Δευτέρα, που δεν έγινε αποδεκτή από την έδρα.

Η δικαστής κ. Σκολαρίκη (η οποία είχε αποφασίσει πέρυσι και την τιμωρία του Παναθηναϊκού για το αντικείμενο στον Βλάνταν Ίβιτς) απέρριψε το αίτημα αναβολής των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, διέκοψε για μισή ώρα, έτσι ώστε να προετοιμαστούν οι Θεσσαλονικείς με βάση τα νέα δεδομένα.

Πηγή: in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.