Monday, March 5, 2018

Πανσερραϊκός: Νίκη και θέαμα με . . . «κατοστάρα»!


Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι νίκησε με ευκολία τον Απόλλωνα Δράμας στην έδρα του διατηρώντας σταθερά τη θέση του στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας για τα play off στο το τέλος του πρωταθλήματος.


«Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή της αναμέτρησης. Η σχετικά νεοσύστατη ομάδα του Απόλλωνα διατηρεί ένα κορμό παικτών νεαρής ηλικίας (παιδοεφήβων) και με την καθοδήγηση του coach Θεοδωρίδη είναι πολλά υποσχόμενη, ώστε στο εγγύς μέλλον να πετύχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός.
Τα «λιοντάρια» προσπάθησαν να τηρήσουν το fair play δυναμικότητας, δίνοντας σε άλλον έναν αγώνα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους εφήβους (Αποστολίδη Αντώνη, Μπουναρτζή Γιώργο, Χρυσοστομίδη Παντελή και Γρίψιο Χρήστο), οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, σκοράροντας ο καθένας διψήφιο αριθμό πόντων με αποτέλεσμα να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα των προπονητών, των συμπαικτών και των φιλάθλων.
Δεκάλεπτα: 28-13, 56-30 (ημ.), 80-51, 104-62
Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Μπουναρτζής 10, Γεωργιανός 2, Αποστολίδης 10, Καρασαββίδης 10, Χρυσοστομίδης 14 (1), Τσανάκας 2, Χατζηστεφάνου 16 (2), Παρχαρίδης 10, Γιοβάνης 9, Γρίψιος 20.
M.V.P.: Γρίψιος Χρήστος



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.