Saturday, March 10, 2018

Δήλωση Μ.Τζελέπη για τις δηλώσεις Θ.Πάγκαλου για την Ηράκλεια Σερρών


Aπάντηση Μ.Τζελέπη στις δηλώσεις του Θ.Πάγκαλου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά για την Ηράκλεια Σερρών
Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στην πρωινή, ραδιοφωνική εκπομπή στα "Παραπολιτικά" συμπεραίνουμε ότι το  "άτιμο το γήρας" τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ και έχει απολέσει παντελώς την μνήμη του! 


       Καλό θα είναι, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος να φύγει λιγάκι από τα σαλόνια της Αθήνας και προτού εκφράσει την άποψη του, να "φρεσκάρει" λιγάκι τις γεωγραφικές του γνώσεις, να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στην Ηράκλεια Σερρών και να δει από κοντά τους 4.400 (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) Έλληνες συντοπίτες μου, Σερραϊκής καταγωγής. Μετά μπορεί να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη περί του "Κέντρου Υγείας" που εξυπηρετεί 22.000 κατοίκους του Δήμου Ηράκλειας!!! Φαίνεται μάλλον ότι αρέσκεται να προκαλεί με άστοχες, ανιστόρητες, αγεωγράφητες δηλώσεις για να κερδίζει τις εντυπώσεις μήπως και η "Νέα παράταξη" που υπηρετεί τώρα, η ΝΔ, του δώσει μία "καρέκλα εξουσίας".
Μιχάλης Τζελέπης
Βουλευτής Σερρών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.